Muziekmarathon

Op zaterdag 25 januari 2025 vieren we dat het exact 125 jaar geleden is dat de Koninklijke Biltse Harmonie is opgericht. De KBH is opgericht om gezamenlijk muziek te maken en dat gaan we dan ook maar doen.

Heerlijk een hele dag verjaardag vieren door middel van muziek maken. Wat willen we nog meer?!
En uiteraard is de opbrengst voor het geweldige doel; de jubileumviering van de KBH.

We starten om 8.00 uur met de muziekmarathon en gaan door tot 21:00 uur. Met een half uurtje pauze komen we dan op 12,5 uur muziek maken! Oud-leden die zin hebben om mee te spelen zijn ook van harte welkom tussen 18:30 uur en 21:00 uur. Wat zou het tof zijn als we met 125 mensen muziek kunnen maken. Aansluitend volgt de reünie, zodat we met elkaar herinneringen kunnen ophalen!

Er wordt zorgvuldig een muziekmap samengesteld met input van de betrokken dirigenten. Hiernaast is het Rad van Muziek ook weer paraat. Waag een gokje om je favoriete nummers te draaien voor een bijdrage ten gunste van het jubileumjaar! Ter afwisseling zullen de orkestleden twee keer een uur meespelen met de MPG op slagwerk onder leiding van Marcel en Arie. Tenslotte komt er ook een uur waarin het tijd is voor de meezingers!

Zien we je bij de muziekmarathon?

Muziekmarathon

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  | KvK-nummer: 40476652

Secured By miniOrange