Snel naar:

» Contact

Welkom bij de
KONINKLIJKE BILTSE HARMONIE!

Welkom op de website van de Koninklijke Biltse Harmonie! De Koninklijke Biltse Harmonie heeft zich sinds de oprichting in 1900 ontwikkeld tot toonaangevende muziekvereniging. Dankzij de grote aanwas van jeugdige muzikanten is de vereniging ondanks haar hoge leeftijd springlevend. Naast muziek maken op hoog niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier/vriendschap mag de KBH zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen! Kijk op deze website, lees meer over onze geledingen en ontdek wat de KBH voor jou kan betekenen.

Demenz: 24 september 2017
Op zondag 24 september vindt 'Demenz' plaats, een benefietconcert én mini-college in het Muziekcentrum van de Omroep Studio 1 in Hilversum. Prof. Erik Scherder vertelt over de invloed van muziek op het brein. De slagwerkgroep en blazers van Harmonie Sint Michaël Thorn brengen de compositie 'Demenz' van Vincent Cox en Tim Leufkens ten gehore. En het Groot Harmonieorkest van de KBH speelt passende en herkenbare muziek na de pauze, samen met Angela Groothuizen. Bestel kaarten via de ticketservice van het Muziekcentrum van de Omroep. Meer informatie verschijnt op de Facebook-pagina van Verklanking

Proeflessen SuperKids en AMV-Kids
De nieuwe cursussen SuperKids en AMV-Kids gaan weer van start in september. Op vrijdagmiddag 15 september zijn er twee proeflessen voor SuperKids: 15:30-16:15 voor leerlingen uit groep 2 en 16:30-17:15 voor leerlingen uit groep 3. Op woensdagmiddag 20 september is om 16:30 de proefles voor de AMVK-Kids. Alle lessen zijn in gebouw 'De Harmonie', Jasmijnstraat 6b in De Bilt. Meer informatie en opgeven bij Tatiana van der Heijde via opleidingen@biltseharmonie.nl.

SuperKids

Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2017       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 16-09-2017