Snel naar:

» Contact

Welkom bij de
KONINKLIJKE BILTSE HARMONIE!

Welkom op de website van de Koninklijke Biltse Harmonie! De Koninklijke Biltse Harmonie heeft zich sinds de oprichting in 1900 ontwikkeld tot toonaangevende muziekvereniging. Dankzij de grote aanwas van jeugdige muzikanten is de vereniging ondanks haar hoge leeftijd springlevend. Naast muziek maken op hoog niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier/vriendschap mag de KBH zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen! Kijk op deze website, lees meer over onze geledingen en ontdek wat de KBH voor jou kan betekenen.

Opleidigsconcert 12 november
Al vanaf 5 jaar volgen kleuters muziekles bij de KBH. Eerst spelenderwijs en oriënterend op de verschillende instrumenten uit het orkest, daarna in kleine ensembles. In het Leerlingen Harmonie Orkest (LHO) spelen leerlingen die minimaal een jaar les hebben en we hebben ook een echte Opleidings Melodie Percussie Groep (OMPG). Zondag 12 november krijgt u het hele spectrum te zien: de SuperKids (groep 2 en 3) bijten het spits af, gevolgd door de AMV Kids onder leiding van Joke Firet. Daarna zijn het LHO en de OMPG aan de beurt, beide onder leiding van Jaap Firet. Het Klein Harmonie Orkest (KHO) sluit de middag af.

Waar? Gebouw 'De Harmonie', Jasmijnstraat 6B, De Bilt
Wanneer? zondag 12 november 14:00