» Links                 » Leden login  
 
   
 
HOME Informatie Geledingen Agenda Terugblik Multimedia Boekingen Contact
 
   
Snel naar:


  » Movies in Concert  » Word lid!  » Vrienden  » Sponsoring  » Muzikale wetenswaardigheden en links  » Contact

Welkom bij de
KONINKLIJKE BILTSE HARMONIE!

Welkom op de website van de Koninklijke Biltse Harmonie! De Koninklijke Biltse Harmonie heeft zich sinds de oprichting in 1900 ontwikkeld tot toonaangevende muziekvereniging. Dankzij de grote aanwas van jeugdige muzikanten is de vereniging ondanks haar hoge leeftijd springlevend. Naast muziek maken op hoog niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier/vriendschap mag de KBH zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen! Kijk op deze website, lees meer over onze geledingen en ontdek wat de KBH voor jou kan betekenen.


Afscheidsconcert Arie Roelofsen
Op zaterdagavond 31 maart zal Arie Roelofsen, na ruim 29 jaar, het stokje als dirigent van de Melodie Percussiegroep (MPG) van de KBH overdragen. Met het concert "ARIE BEDANKT!" neemt de MPG deze avond op muzikale wijze afscheid van hun dirigent.
Met op het programma enkele door Arie zelf uitgekozen stukken uit de afgelopen jaren en diverse verrassingen belooft het een geweldig concert te worden. Ook de ‘traditionele’ overdracht van het dirigeerstokje zal op de avond niet ontbreken.
We nodigen u van harte uit om op zaterdag 31 maart samen met de MPG tijdens het concert "ARIE BEDANKT!" afscheid te nemen van Arie Roelofsen. Het concert wordt gehouden in het H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4 in De Bilt en begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 is de zaal open.
Kaarten à €10 voor dit concert zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar reserveren@biltseharmonie.nl o.v.v. uw naam, adres en het aantal kaarten. Poster Arie Bedankt!


Dubbelconcert Pas de Deux
Op zaterdag 14 april a.s. geven de het Groot Harmonieorkest van de Koninklijke Biltse Harmonie en het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist samen een concert in de Oosterkerk te Zeist. Het belooft een wervelend dubbelconcert te worden met beroemde dans- en balletmuziek van o.a. de componisten Stravinsky, Reed, Horovitz en Bernstein. Beide orkesten spelen een diversiteit aan dansmuziek, van klassiek tot modern en van originele balletmuziek tot swingende variaties. De Koninklijke Biltse Harmonie staat onder leiding van dirigent Vincent van den Bijlaard en het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist staat onder leiding van dirigent Arnold Span.

Het concert begint om 20:15 uur in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44, in Zeist.
Kaarten zijn voor €12,50 online te bestellen en te koop bij de ingang van de zaal voor € 13,-.

 Poster Pas de Deux
Nieuwe cursussen SuperKids en AMV Kids


Op vrijdag 26 januari begint er weer een nieuw seizoen SuperKids bij de KBH. Deze cursus van 10 lessen is geschikt voor leerlingen van groep 2 en 3 van de basisschool. De SuperKids maken kennis met muziek, dans en zang o.l.v. docente Tatiana van der Heijde. Kosten voor deze cursus zijn 60 euro. Eerst kijken of het was is voor uw kind? De les op 26 januari is een proefles. Alle lessen vinden plaats in gebouw 'De Harmonie' van 16:00-16:45. 


Voor de leerlingen van groep 4 en 5 gaat de nieuwe cursus AMV Kids op 31 januari van start. Zij leren blaas- en slagwerkinstrumenten kennen o.l.v. docente Joke Firet. Ook deze cursus is 10 lessen en vindt plaats in gebouw 'De Harmonie' op woensdagen van 16.30-17.15. Kosten hiervan bedragen 75 euro. De les van 31 januari is een proefles.


Meer informatie over deze cursussen staat op de pagina's SuperKids en AMV Kids.


AMV Kids SuperKids


H.F. Wittecentrum organiseerde Nieuwjaarsconcert
Het Groot Harmonieorkest (GHO) van de KBH luidde op zondagmiddag 7 januari het nieuwe jaar in met een uitverkocht Nieuwjaarsconcert. Lees meer op DeBiltinBeeld.nl en bekijk de foto's van Han Lucas Luijckx op Facebook.


 
 
 
 
 
 
 
 
    Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2018       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 17-03-2018