» Word Lid
  » Organisatie
  » Geschiedenis
  » Movies in Concert

Word ook vriend of donateur van de KBH!

Word ook begunstiger!
Een vereniging als de KBH kan elke euro goed gebruiken. Om u een indruk te geven: een muziekinstrument kost gemiddeld € 1.560,- en als we een compleet uniform aanschaffen kost dat € 800,- per lid. Daarnaast zijn er de kosten voor huisvesting, dirigenten en onderhoud van instrumenten. Alles bij elkaar moeten wij jaarlijks ruim € 50.000,- bij elkaar brengen om de vereniging draaiend te houden.

Met een donatie stelt u ons dus in staat om De Bilt en omstreken van mooie muziek te blijven voorzien.

Donateur

U kunt al donateur worden vanaf € 15,- per jaar. Daarvoor krijgt u:

- Een persoonlijke uitnodiging voor de door de KBH georganiseerde concerten;
- 20% korting op 2 toegangskaarten voor door de KBH georganiseerde concerten;
- 4 maal per jaar ons kwartaalblad. In ons kwartaalblad vindt u alles over de activiteiten van de KBH en wordt u vroegtijdig op de hoogte gebracht van ons programma in het komende kwartaal.

Vrienden van de KBH
Indien u € 60,- of meer per jaar doneert, kunt u zich rekenen tot de groep vrienden van de KBH. Wij bieden u hiervoor:

- Persoonlijke uitnodiging voor door de KBH georganiseerde concerten;
- Gratis toegang voor 2 personen bij de door de KBH georganiseerde concerten;
- Nog eens 2 kaarten met 20% korting voor uw eventuele gasten;
- Gereserveerde plaatsen (indien de zaal het toelaat);
- Kopje koffie of thee in de pauze van het concert in een voor u gereserveerde ruimte;
- 4 maal per jaar ons kwartaalblad. In ons kwartaalblad vindt u alles over de activiteiten van de KBH en wordt u vroegtijdig op de hoogte gebracht van ons programma in het komende kwartaal.

Als u ons een warm hart toedraagt en dat wilt uiten in de vorm van een financiële ondersteuning, nodigen wij u van harte uit u aan te melden.

Meld u hieronder aan!
Liever per post? Download dan dit formulier.

Ik word Vriend van de KBH voor
€60,- per jaar
Ik word Vriend van de KBH voor:
per jaar (min. €60,-)
Ik word Donateur van de KBH voor €15,- per jaar
Ik word Donateur van de KBH voor:
per jaar (min. €15,-)
Hiermee gaat u akkoord met automatische incasso