Marchingband bij het ballonnengala in Apeldoorn

Op zaterdag 3 september stond de zon hoog aan de hemel en de thermometer gaf tropische temperaturen aan. Op een van de weinige zomerse dagen van deze zomer is de marchingband afgereisd naar Apeldoorn voor een muzikale bijdrage tijdens het ballonnengala in de voortuin van Paleis Het Loo.

De KBH is geen onbekende in Apeldoorn, in het verleden hebben wij hier al aan diverse mooie optredens deel mogen nemen. Een bijna complete marchingband kwam dan ook in de namiddag aan bij de stallen van Het Loo waar door de organisatie een dinerbuffet was geregeld. Voor het optreden was er genoeg tijd over om eens van dichtbij te kijken hoe een twintigtal luchtballonnen werd klaargemaakt om de lucht in te gaan. Een spectaculair gezicht!

Toen (bijna) alle luchtballonnen de lucht in waren konden wij als KBH eens laten zien wat wij in onze mars hebben. Vele muziekstukken later konden wij bezweet maar voldaan het veld verlaten, het Apeldoornse publiek enthousiast achterlatend!