» Links                 » Leden login  
 
   
 
HOME Informatie Geledingen Agenda Terugblik Multimedia Boekingen Contact
 
   

Nationale Veteranendag 2011

Ondanks het druilerige weer ging op zaterdag 25 juni een bus vol enthousiaste muzikanten van de Marchingband onderweg naar Den Haag. Voor het 3e jaar op rij mochten we daar als KBH deelnemen aan het defilé t.g.v. Nationale Veteranendag. Een hele eer om daar als een van de weinige burger(muziek)korpsen een bijdrage te mogen leveren. Na een voorspoedige busreis hebben wij ons in de muziektent geestelijk en lichamelijk voorbereid met behulp van het verstrekte lunchpakket, daarbij hopend op een beetje zon. Bij de start van het defilé was het echter nog steeds bewolkt, zelfs zo erg dat de traditionele fly-past niet te zien was (later bleek deze ook niet te zijn geweest i.v.m. het weer).

Met voor en achter ons veteranen van de Marine gingen we op weg door de straten van Den Haag waar zich weer veel publiek had verzameld. Het defilé werd, traditie getrouw, afgenomen door Prins Willem Alexander (voor wie de KBH al diverse optredens heeft mogen geven; zou hij dat zelf ook weten?) Nieuw dit jaar was een rondje Malieveld voor het daar aanwezige publiek, een mooie afsluiting van weer een geslaagd optreden.

’s Avonds thuis voor de buis bleek dat de KBH mooi in beeld was gebracht door de aanwezig camera’s. Weer een mooie (beeld) herinnering voor het toch al gevulde KBH archief!

» Terug naar overzicht    » Terug naar Home

    Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2018       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 10-01-2018