WBB Zomerconcert Beerschoten

Op zondagmiddag 5 juni organiseerde Stichting Zomerconcerten Beerschoten het eerste concert van het seizoen bij landgoed Beerschoten. Op het programma stonden deze middag de Weathertown Bigband van de KBH en het koor 'De Steegzangers'. Met een heerlijk zonnetje erbij was het niet moeilijk om lekker te zitten luisteren naar de mooie muziek. De WBB begeleide ook hun nieuwe zanger Spencer Hofmans met o.a. 'All of Me' en Sway'. Ook zijn ze vast begonnen om nummers in het repertoire op te nemen in het thema 'film' voor hun themaconcert 'Movies in Concert' later deze zomer.

Volgende zomerconcerten bij Beerschoten vinden plaats op 29 juni en 18 september. Foto's kunt u hier bekijken