Winterbeats 2015

In navolging van een groots succes vorig jaar organiseerde de Melodie Percussiegroep zaterdag 21 februari jl. wederom het Winterbeats concert. En met een zeer geslaagd resultaat! Er werd door de Melodie Percussiegroep onder leiding van Arie Roelofsen een uitdagend programma ten gehore gebracht, speciaal voor de Vrienden, familieleden, donateurs en andere fans, in de zaal van gebouw ‘De Harmonie’. Het thema ‘Winterbeats’ was fantastisch uitgewerkt in de gekozen stukken en de gezellige aankleding. Ook de jeugdige spelers van de Opleidings Melodie Percussiegroep onder leiding van Jaap Firet lieten met succes van zich horen deze avond. Het was een zeer afwisselend programma, met ludieke acts en een leerzame quiz. Na afloop kon het publiek nog verder opwarmen met een heerlijk kopje glühwein of warme chocomelk. Kortom: een waardig vervolg van de eerste editie, en wie weet volgend jaar weer...