'Goede enthousiaste groep met potentie'

Kunst- en cultuurhuis De Kubus in Lelystad vormde het decor voor een geslaagd bigbandfestival, waar de Weathertown Bigband haar frisse klanken ter gehore bracht. Aan het festival dat voor het eerst werd georganiseerd, deden in totaal 6 bigbands mee. Er waren prijzen voor beste band en beste solist. Beide prijzen gingen aan de WBB voorbij, desondanks heeft de WBB een hele mooie prestatie neergezet. Zo zeiden de juryleden onder de indruk te zijn van de kwaliteit van de ritmesectie en de frisse uitstraling van de band. Die uitstraling werd nog eens versterkt doordat de WBB met een tapdanseres ten tonele verscheen. Ook was de jury enthousiast over invalzangeres Marie José Tiemstra. Al met al vond de jury de WBB een 'goede enthousiaste groep met potentie'.

Bekijk hier het juryrapport:

Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2017       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 16-09-2017