Geslaagd Nieuwjaarsconcert

Ondanks de traditie van het Nieuwjaarsconcert van het Groot Harmonieorkest in het HF Witte Centrum in De Bilt, was het Nieuwjaarsconcert dit jaar minder traditioneel van opzet. Zo speelde het GHO niet alleen Weense muziek, maar waren er ook modernere, lichte klanken met muziek van onderandere Cliff Richard. Hoogtepunt voor velen was was de uitvoering van Capriccio Italien, van Tsjaikovski. De bezoekers genoten zichtbaar.

Na afloop van het concert speelde de Weathertown Bigband van de KBH in de loge van het dorpshuis. Onder genot van een hapje en een drankje genoten vele bezoekers van de swingende klanken van de WBB.

Met zo'n start kan 2012 alleen maar een fantastisch jaar worden!