Geledingen

SuperKids!

SuperKids logo

Uw kind wordt een echte muzikale SUPERKID!!!

Het doel van SuperKids is om kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs kennis te laten maken met muziek, zang en dans. Dit gebeurt door middel van spelletjes, verhalen en oefeningen die allen betrekking hebben op muziek en beweging. De SuperKids leren de grondbeginselen van muziek door het spelen van gehoor-, geheugen-, concentratie- en reactiespelletjes en door het spelen met en luisteren naar geluiden en klanken. Plezier is daarbij natuurlijk een belangrijk aspect! Bij de SuperKids wordt het enthousiasme voor muziek en dans gewekt en wordt tevens de mogelijkheid gegeven om alvast een kijkje te nemen binnen de Koninklijke Biltse Harmonie.

SuperKids is gericht op leerlingen uit groep 2 en 3 van de basisschool. De kinderen hebben tien weken lang les op vrijdagmiddag van 15:00-16:15 (groep 2) en 16:30-17:15 (groep 3) uur. De lessen vinden plaats in het verenigingsgebouw van de Koninklijke Biltse Harmonie in De Bilt en worden gegeven door Tatiana van der Heijde. De kosten, voor 10 lessen, is €60,-. De eerste les (vrijdag 15 september 2017) is een gratis proefles.

Na afloop van de SuperKids krijgen de kinderen ook een diploma en hebben ze, indien ze oud genoeg zijn, de mogelijkheid om door te stromen naar de Algemene Muzikale Vormingslessen. Bij de AMV-lessen worden blaas- en slagwerkinstrumenten geïntroduceerd en maken de kinderen kennis met het notenbeeld.

De docent van de SuperKids is Tatiana van der Heijde. Tatiana is gediplomeerd docent Muziek op Schoot en speelt al 25 jaar klarinet bij de KBH. Ook werkt ze regelmatig samen met andere orkesten en ensembles op hoog niveau. Ze heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar (onder andere bij The Little Gym) en geeft nu bijna dagelijks muziekles aan dreumesen en peuters.

Wie: kinderen uit groepen 2 en 3 van de basisschool
Wat: een muzikale cursus
Wanneer: op vrijdagmiddag 15:30-16:15 uur (groep 2) en 16:30-17:15 (groep 3). Start op 15 september (1e les is proefles)
Waar: Gebouw “De Harmonie”, Jasmijnstraat 6b, De Bilt