Geledingen

Wilt u een onvergetelijk evenement met muzikale omlijsting van de KBH?

De Koninklijke Biltse Harmonie is van vele muzikale markten thuis. Dit blijkt wel uit de muzikale activiteiten waar de Koninklijke Biltse Harmonie de afgelopen jaren acte de presence gaf.

Zo waren er o.a.:

• Galaconcerten m.m.v. Ernst Daniel Smidt, Justine Pelmelay, Danny de Munck en Bastiaan Ragas.
  • Marchingband optredens in binnen- en buitenland waaronder de Nationale Veteranendag in Den Haag, het fruitcorso in Tiel, het bloemencorso Rijnsburg en bij evenementen in Orleans (F), Metz (F) en Blankenberge (B).
  • Het World Percussion on Tour concert met medewerking van Ali n'Diaye Rose.
  • Een 10-daagse tournee door de staat Missouri (USA) met optredens en concerten in 10 theaters.
  • Een 6-daagje tournee naar Praag en Wenen met optreden voor Schloss Schonbrun
  • Marchingband optreden t.g.v. het Nationaal Huwelijksfeest Prins Willem Alexander en Máxima Zorreguieta op 1 februari 2002.
  • Optredens tijdens lokale evenementen als Koninginnedag, volkskerstzang, kerstnachtdienst nieuwjaarsconcert en ondernemer van het jaar verkiezing.
  • Een jeugdmatinee m.m.v. Edwin Rutten.
  • St. Nicolaas optredens met eigen Zwartepieten Orkest.

Bij diverse activiteiten heeft de Koninklijke Biltse Harmonie ook de organisatie verzorgd.

Organiseert u een evenement en wilt u daar graag een muzikale invulling aan geven? Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden waarbij uw specifieke wensen alle aandacht krijgen.
Neemt u gerust contact op met onze secretaris (secretaris@biltseharmonie.nl) voor de mogelijkheden.

Secretaris Koninklijke Biltse Harmonie
Jasmijnstraat 6B
3732 EC De Bilt

U kunt natuurlijk ook het contact formulier op de website gebruiken.

Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2017       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 10-07-2017