GHO Demenz Benefietconcert en mini-college
24-09-2017 14:30

Demenz, een eerbetoon aan mensen met dementie. Dit interactieve benefietconcert en mini-college vindt plaats in het Muziekcentrum van de Omroep Studio 1 in Hilversum. Prof. Erik Scherder vertelt over de invloed van muziek op het brein, aan de hand van interactieve muziekfragmenten. Het slagwerkensemble en blazers van de harmonie st Michaël Thorn spelen de compositie 'Demenz' van Vincent Cox, naar een idee van Tim Leufkens. Na de pauze zal het Groot Harmonieorkest van de KBH passende en herkenbare muziek spelen in het thema dementie en Angela Groothuizen begeleiden bij één van haar nummers over dementie.